Produkty

Navštívené produkty

DE 120 H PACE Husqvarna akumulátorový profesionálny priemyselný vysávač

nové (nepoužité)

DE 120 H PACE Husqvarna akumulátorový priemyselný vysávač triedy H je napájaný 94 V akumulátorovým systémom PACE od spoločnosti Husqvarna. Je navrhnutý na použitie spolu s väčšími ručnými elektrickými nástrojmi, podlahovými a ručnými brúskami, frézami a mnohými ďalšími. Ideálny na použitie vtedy, keď nie je k dispozícii žiadna alebo dostatočne výkonná elektrická sieť.

Viac detailov

kontaktujte nás

2 451,00 € s DPH

2 042,50 € bez DPH

-5%

2 580,00 €  s DPH

 Grenke lízingový kalkulátor

A K C I A
doprava v rámci SR – ZDARMA !

DE 120 H PACE Husqvarna akumulátorový priemyselný vysávač

Popis výrobku
Tento všestranný odsávač prachu triedy H je napájaný 94 V akumulátorovým systémom PACE od spoločnosti Husqvarna. Je navrhnutý na použitie spolu s väčšími ručnými elektrickými nástrojmi, podlahovými a ručnými brúskami, frézami a mnohými ďalšími. Ideálny na použitie vtedy, keď nie je k dispozícii žiadna alebo dostatočne výkonná elektrická sieť. Vďaka výkonu a robustnosti je DE 120 H PACE ideálne zariadenie pre náročné aplikácie vyžadujúce vysoké zaťaženie. DE 120 H PACE je kompaktné zariadenie, ktoré sa nielen jednoducho prepravuje, ale je aj výkonné. Má rozhranie HMI s pohodlným ovládaním a funkciu e-flow, ktorá automaticky nastavuje prúdenie vzduchu, pričom zaručuje maximálny čas prevádzky na batérie. Vyznačuje sa tiež vstavanou konektivitou umožňujúcou rýchle monitorovanie polohy, obsluhy a stavu filtrov spolu s ďalšími cennými údajmi o použití.


Technické parametre
Zdroj napájania: Batéria
Menovité napätie, V: 94
Maximálny prietok vzduchu / m³/h: 450
Maximálny podtlak, psi / kPa: 2,9 / 22
Pomocná zásuvka: Nie
Celková plocha (m2):2,7
Účinnosť filtra HEPA: HEPA 13
Celková plocha HEPA, m2: 2,4
Systém zberu prachu, typ: Longopac
Mechanizmus čistenia filtra: Jet Pulse
Hmotnosť, kg: 41
Rozmery D׊×V, mm: 815×542×1125
Nameraná úroveň hlučnosti LWA, dB(A): 97,3
Hladina akustického tlaku LPA pri uchu operátora, dB(A): 83,8
Stupeň vibrácií ah, m/s: ≤2,5
Trieda ochrany: IP44
Stroj je dodávaný bez akumulátorov a nabíjačky (nutné objednať).



Akumulátorový systém PACE s vysokým výkonom
Toto batériou napájané zariadenie DE 120 PACE vám poskytne autonómiu aj flexibilitu. Rozlúčte sa so šnúrami a nerobte si viac starosti so zdrojom napájania na pracovisku. Čas prevádzky na batériu je optimalizovaný vďaka dômyselnému systému e-flow, ktorý automaticky nastaví prúd vzduchu.

Zameranie na bezpečnosť
Odsávač prachu spĺňa požiadavky najnovších noriem triedy H platné pre odsávače prachu určené na použitie vyžadujúce vysoké zaťaženie. Obsahuje HEPA filter (s certifikátom EN1822), ktorý je oddelený od predfiltra. Integrovaný alarm filtra s nastaviteľným priemerom hadice indikuje, kedy je potrebné filter vyčistiť. Čistenie možno vykonať jednoduchým stlačením tlačidla.

Jednoduchá preprava
Vďaka kompaktnej veľkosti a nízkej hmotnosti možno odsávač prachu ľahko prepravovať.
Bezproblémové manévrovanie zabezpečujú inteligentné detaily, ako sú zdvíhacie háky, možnosť pripojiť k stroju hadice, tyč s nadstavcom na podlahu a možnosť jazdiť s odsávačom po jeho dvoch kolesách, umožňujú jednoduché ovládanie

Pracujte udržateľnejšie s technológiou e-flow
Technológia e-flow znižuje spotrebu energie až o 30 %* optimalizáciou rýchlosti prúdenia vzduchu počas celého procesu nasycovania filtra. Zároveň je hladina hluku nižšia až o 8 bB(A). Založené na nezávislom overenom teste spotreby elektrickej energie, ktorý sa uskutočnil v laboratórnych podmienkach a meral prúd pri nominálnom napätí s aktívnou technológiou e-flow bez akýchkoľvek obmedzení v rámci systému. Energia je vypočítaná z prúdu/napätia a porovnaná so spotrebou energie pri plnej rýchlosti prúdenia, takisto bez obmedzení. Založené na internom teste uskutočnenom s modelmi DE110 a DE120 v laboratórnych podmienkach s použitím odsávačov prachu bez obmedzení v rámci systému. Hladina hluku meraná s aktivovanou technológiou e-flow a bez jej aktivácie.

Jednoduché čistenie a údržba
Rozhranie HMI generuje výstrahy súvisiace s prevádzkovou údržbou na včasné riešenie problémov na pracovisku.

Vylepšený pripájací systém Longopac®

Ľahko použiteľný pripájací systém Longopac® a konektor v tvare písmena V uľahčujú montáž. Vďaka špeciálnemu krytu sa v záhyboch nehromadí prach.

Optimalizovaný sortiment príslušenstva
Kompletný sortiment príslušenstva bol ešte viac optimalizovaný na stavbu. Robustný nadstavec na podlahu s veľkým otvorom si hravo poradí aj s hrubým prachom. Tyč, hadice a adaptéry s prepravnými krytkami sa postarajú o bezproblémovú prevádzku a prepravu. Pre ešte väčšie pohodlie počas prepravy sú k dispozícii voliteľné vrecka na hadice.


Voliteľné príslušenstvo, napr.:
- B750X PACE Husqvarna Li-Ion akumulátor 94V/8Ah. Výkonný akumulátor s kapacitou 750 Wh. Rýchle nabíjanie s nabíjačkou X1800X PACE s aktívnym chladením akumulátora. Zabudované pripojenie umožňuje sledovať stav nabitia, prevádzkový čas, polohu a bezdrôtovo prijímať aktualizácie prostredníctvom funkcie FOTA. Hmotnosť 5 kg. Obj. č.: 970494201. Cena po zľave: 735 € bez DPH.

- C1800X PACE Husqvarna nabíjačka akumulátorov. Výkonná nabíjačka s kapacitou 1800 W vhodná pre akumulátory B380X a B750X PACE. Je vybavená režimom rýchleho nabíjania a aktívnym chladením, ktoré umožňuje rýchle nabíjanie akumulátorov. B750X nabije na úroveň 100% za 45 minút. Hmotnosť: 4,3 kg. Obj. č.: 970495101. Cena po zľave: 421 € bez DPH.

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Napísať názor

DE 120 H PACE Husqvarna akumulátorový profesionálny priemyselný vysávač

DE 120 H PACE Husqvarna akumulátorový profesionálny priemyselný vysávač

DE 120 H PACE Husqvarna akumulátorový priemyselný vysávač triedy H je napájaný 94 V akumulátorovým systémom PACE od spoločnosti Husqvarna. Je navrhnutý na použitie spolu s väčšími ručnými elektrickými nástrojmi, podlahovými a ručnými brúskami, frézami a mnohými ďalšími. Ideálny na použitie vtedy, keď nie je k dispozícii žiadna alebo dostatočne výkonná elektrická sieť.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop