Produkty

Navštívené produkty

Triton Sima drvič stavebného odpadu, sutiny

nové (nepoužité)

Drvič stavebnej sutiny od firmy Sima je užitočným pomocníkom na stavbe. Redukuje objem stavebného odpadu na tretinu jeho pôvodného objemu. Čistú suť môžete opäť využiť na stavbe, príp. ju môžete jednoduchšie odviezť. Triton je určený na drvenie stavebných materiálov, ako sú keramické a kamenné dlaždice, strešná krytina, kusy betónu, tehly, kusy z hliny a terakoty. Drvič má robustnú konštrukciu

Viac detailov

kontaktujte nás

6 771,30 € s DPH

5 642,75 € bez DPH

-5.1%

7 135,20 €  s DPH

 Grenke lízingový kalkulátor

A K C I A
doprava v SR zdarma

Drvič stavebného odpadu, sutiny od firmy Sima je užitočným pomocníkom na stavbe. Redukuje objem stavebného odpadu na tretinu jeho pôvodného objemu. Čistú suť môžete opäť využiť na stavbe, príp. ju môžete jednoduchšie odviezť. Triton je určený na drvenie stavebných materiálov, ako sú keramické a kamenné dlaždice, strešná krytina, kusy betónu, tehly, kusy z hliny a terakoty. Drvič má robustnú konštrukciu a výkonný elektromotor s výkonom 4 kW, ktorý dokáže podrviť až 2,5 m3 sutiny za hodinu. Veľký vstupný otvor vám umožní podrviť aj väčšie kusy. Súčasťou balenia sú 3 sitá. Manipuláciu s drvičom uľahčujú 4 veľké kolesá s brzdami a držadlá. Ref: 15501002.

Technické parametre:

  • Výkon motora (kW/koní): 4 / 5,5
  • Motor: Trojfázový
  • Zástrčka: 5 alebo 4 -kolík
  • Napájanie (V): 400; (Hz): 50
  • Max. veľkosť drvených kusov (cm): 15x15
  • Veľkosť vstupného otvoru (cm): 40x40
  • Priemer sita (mm): 40, 10 a 1
  • Objem spracovanej sutiny za 1 hodinu: 2,5 m3 pri site 40 mm; 1,5 m3 pri site 10 mm; 1 m3 pri site 1 mm
  • Rozmery balenia (dxšxv) (mm): 800x1200x1300
  • Hmotnosť zariadenia (kg): 180

Triton Vám poskytne trojitú úsporu:

  1. Objem podrveného odpadu zredukuje na 1/3 pôvodného objemu, čím Vám ušetrí náklady na odvoz.
  2. Drvič Vám šetrí čas a ľudské sily.
  3. Podrvenú suť môžete opätovne použiť ako stavebný materiál, napr. pri výrobe betónu v miešačke.

Drvič je výborným pomocníkom na stavbe, ktorý Vás zbaví starostí s manipuláciou a odstránením stavebného odpadu, ako sú napr. keramické a kamenné dlaždice, strešná krytina, kusy betónu, tehly, kusy z hliny a terakoty. Drvič ale nie je určený pre žulové a kamenné obrubníky, dlažobné kocky, kamene, vystužený betón, kovy, plasty, sklo a drevo.

Drvič je skonštruovaný z odolných materiálov pre náročnú a dlhodobú prevádzku. 20 vysokopevných oceľových kladív a mechanizmus zvládnu podrviť materiál do veľkosti 15x15 cm. Toto by nebolo možné bez výkonného elektromotora s výkonom až 4 kW. V drviči môžete použiť tri rôzne sitá, ktoré sa líšia konečnou veľkosťou zrna podrveného materiálu. Na výber máte veľkosť zrna 1, 10 a 40 mm. Od použitého sita závisí aj objem spracovaného stavebného materiálu za 1 hodinu. Triton dokáže spracovať od 1 do 2,5 m3 materiálu za 1 hodinu.

Drvič obsahuje viacero praktických riešení pre uľahčenie práce. Keďže váži až 180 kg, mohli by ste si myslieť, že manipulácia s ním bude náročná. Naopak, vďaka štyrom kolesám, z ktorých dve sú otočné a zároveň s brzdami a manipulačným držadlám bude manipulácia vo dvojici hračkou. Ďalšou z nich je aj veľký nasýpací otvor s rozmermi 40x40 cm, do ktorého ľahšie nasypete stavebný materiál z vedra alebo lopaty. Podrvený materiál vypadáva priamo pod drvičom, takže stačí pod neho postaviť vedro alebo naberať materiál lopatou, čím si uľahčíte prácu.

Na výber máte dve verzie s elektrickým napájaním na 1 fázu (230 V) alebo 3 fázy (400 V), s max. prúdom 32 A. Jednofázová verzia obsahuje invertor napätia. Ovládací panel okrem tlačidiel zapnutia a vypnutia obsahuje aj voltmeter, ampérmeter, počítadlo prevádzkových hodín, istič a ovládač rýchlosti drvenia.
Bezpečnosť prevádzky je zabezpečená nielen kolesami s brzdami, ale aj bezpečnostným vypínačom. Jednoduchá konštrukcia zariadenia uľahčuje jeho čistenie a údržbu. Najneskôr každých 80 hodín je potrebné premazať ložiská a pohyblivé spoje drviaceho mechanizmu.

• Zapojenie do 40 A ističa, keď je TRITON jednofázový 230 V.

• Do stroja nevkladajte kov, drevo, skrutky, plasty, kovové klince alebo vysokú koncentráciu sadry na drvenie.

• Pred drvením navlhčite suť trochou vody (nie príliš mokrú).

• Drvenie v dvoch stupňoch, keď sa vyžaduje tenké kamenivo.

• Pravidelné čistenie sít.

• Dodržujte bezpečnostné pokyny, najdôležitejšie: stroj vypnite pri otváraní drviacej násypky na výmenu sít, čistenie, údržbu atď.

VIDEO aj na odkaze:

https://www.youtube.com/watch?v=mCBbj-_NwgI

https://www.youtube.com/watch?v=2TjEHSBnD04

https://simasacom-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/rafaelm_simasa_com/EWe_JfnP0TdBtHzCnqktd24BcpaLwlWyk1eO-H76aOd0Yg?e=iQiCay

Verzia 230V:

- Triton Sima drvič stavebnej sutiny s jednofázovým elektromotorom (verzia-230V~50Hz, 4.0 Kw). Cena po zľave: 6970 € bez DPH/kus.

Drvič sutiny

Triton Sima drvič stavebnej sutiny

Na stiahnutie (2.05M)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Napísať názor

Triton Sima drvič stavebného odpadu, sutiny

Triton Sima drvič stavebného odpadu, sutiny

Drvič stavebnej sutiny od firmy Sima je užitočným pomocníkom na stavbe. Redukuje objem stavebného odpadu na tretinu jeho pôvodného objemu. Čistú suť môžete opäť využiť na stavbe, príp. ju môžete jednoduchšie odviezť. Triton je určený na drvenie stavebných materiálov, ako sú keramické a kamenné dlaždice, strešná krytina, kusy betónu, tehly, kusy z hliny a terakoty. Drvič má robustnú konštrukciu

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop