Produkty

Vibrátory na betón Počet produktov v kategórii: 55

Ponorné vibrátory slúžia na úpravu betónu. Pomocou ponorných vibrátorov sa betón rýchlejšie a jednoduchšie upraví a dostaví konečný efekt podľa Vašich predstáv a požiadaviek. Spevňujú betón a zbavujú ho vzduchových bublín a iných nežiadúcich porúch.

Podkategórie

  • Mechanické ponorné...
    Mechanické ponorné vibrátory sa používajú na zhutňovanie betónu. Pri mechanickom prevedení je pohonnou jednotkou elektromotor a otáčavý pohyb sa prevádza do vibračnej hlavice ohybným hriadeľom o dĺžkach 1 - 5 m. Mechanicke ponorné vibrátory hodia sa na menšie stavebné práce, základové dosky u domov, apod. Pre väčšie stavby doporučujeme vysokofrekvenčné vibrátory s meničom alebo elektronické modely.
  • Meniče napätia a...

    Meniče napätia a frekvencie vyrábajú požadované napätie pre vibrovanie betónu. Vibrátory tohto druhu pozostávajú z vysokofrekvenčného meniča, na ktorý sa pripája hadica - chránič kábla s vibračnou hlavicou.

  • Vysokofrekvenčné...
    Vysokofrekvenčné vibrátory s meničom napätia a frekvencie sa doporučujú pre väčšie stavby. Výhodou týchto výrobkov je ich vysoká odolnosť a spoľahlivosť.
  • Vysokofrekvenčné stropné
    Vysokofrekvenčné stropné vibrátory s motorom v hlavici sú vhodné pre rotačné meniče 42 V / 3~200 Hz. Šetria čas a potrebné množstvo práce, znižujú únavu obsluhy. 15 m kábel dáva zariadeniu vysoký stupeň nezávislosti. Majú ergonomické držadlo odolné proti nárazu. Dvojpolohový vypínač na držadle zjednodušuje obsluhu.
  • Elektronické vibrátory

    Elektronické ponorné vibrátory sú výkonné profesionálne stroje určené pre veľké stavby. Zároveň sú veľmi mobilné, vhodné pre obsluhu jednou osobou.

  • Motorové vibrátory
    Motorové vibrátory sú úplne nezávislé od dodávky elektrickej energie. Je v nich použitý motor HONDA GX, 4-takt. Jednoduchá manipulácia - neobsahujú žiadny prívodný kábel.
  • Príložné vibrátory...
    Príložné vibrátory sa používajú pri malých i veľkých projektoch, na stavbách alebo v betonárskom priemysle. Zvyčajne sa uchytávajú na debnenie pomocou skrutiek.
Zobrazených 55 - 55 z 55 položiek
  • 4 534,56 € s DPH 4 824,00 € -6% kontaktujte nás

    Hmotnosť: 90 kg Počet zásuviek: 4Vstup: napätie / frekv./ výkon: 400 V / 3~50 Hz / 11 kW Výstup: napätie / frekv./ výkon: 42 V / 3~200 Hz / 6 kVA 82 AVysokofrekvenčný menič frekvencie a napätia v trubkovom ráme s podvozkom pre ponorné vibrátory

    4 534,56 € s DPH 4 824,00 € -6%
    3 778,80 € bez DPH
    Znížená cena
    kontaktujte nás
Zobrazených 55 - 55 z 55 položiek

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop